Mitől viszket a fenekünk lyuka? És miért?
Figyelt kérdés
Gondolom ti is már voltatok olyan helyzetben,hogy egyszer csak elkezdett viszketni a segglyuk,és muszáj volt megvakarni.Mitől van ez?Tudnátok erre választ adni?Komoly válaszokat kérek,bár tudom röhejes de tényleg érdekelne!2012. jún. 25. 16:02
2/13 A kérdező kommentje:
Szerinted nem mosom?? :DD
2012. jún. 25. 16:10
3/13 anonim válasza:
lehet kakis maradt :P vagy kukacos vagy ...
4/13 A kérdező kommentje:
Nem-- ez valami más! :D
2012. jún. 25. 16:12
5/13 anonim válasza:
Bélféregre is utalhat, talán az aranyérre is, de ebben nem vagyok biztos. De lehet, hogy csak viszket, miért... amiért a lábunk, vagy a szemünk. De ha állandó, és erős, akkor az elsőre gondolni kell.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem állandó.. de ha úgy igazán megvakarom akkor valamiféle illatanyagot is áraszt..
2012. jún. 25. 16:13
7/13 anonim válasza:
Kérdező! Nekem is hasonló gondom van. Már évek óta kínlódom vele. Minden székelés után megmosom, néha használok aranyér kenőcsöt. Vizsgáltak már székletmintát, de negatív lett. Az orvos sem tudja. Pedig nagyon kellemetlen tud lenni.
8/13 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3114..
Akkor jól gondoltam, aranyér is lehet.
9/13 anonim válasza:
Bepállik a feneked a melegtől, és a nylon alsóneműtől.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem. Mondjuk az én esetem nem olyan súlyos, kívánom, hogy minden rendbe jöjjön ezzel kapcsolatban! :)
2012. jún. 25. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!