Mire jó a beutaló?
Figyelt kérdés
Mennem kell endokrinológiára, azt mondták hogy a háziorvostól kell kérni beutalót. A SZTK-ban beutaló nélkül is adnak időpontot... De mire jó a beutaló? Ha van beutalóm akkor hamarabb adnak időpontot mint anélkül?2012. jún. 24. 15:29
1/6 anonim válasza:
A beutaló az adott szakrendelés igénybe vételére jogosít. Beutaló nélkül nem látnak el, mert az OEP nem téríti meg a vizsgálat díját. Az előjegyzésnél ezért nem kérik a beutalót mert feltételezik, hogy azért kéred az időpontot mert van vagy lesz beutalód. Nálunk egy héten egyszer van az endokrinológián rendelés, több hónapos előjegyzés van. Azért sem lenne értelem az előjegyzéskor kérni a beutalót, mert lejárna mire sorra kerülsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Megnéztem, és nálunk is csak egy héten egyszer van rendelés. Akkor esélyem sincs hogy suli előtt végezzek az egésszel, endokrinológia... plusz a vizsgálat utáni műtéttel. Gondolom az nem "előny" hogy még nem vagyok 18, ugyanúgy olyan sokat kell várni. :/
2012. jún. 24. 15:54
4/6 A kérdező kommentje:
Igen biztos. Ma elmentem a házidokihoz, és már adta is a beutalót, még időpont sem kell azt mondta.
2012. jún. 25. 13:21
5/6 anonim válasza:
Remélem nem lesz semmi bajod sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked! :) Előző voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem én is hogy így lesz. :)
Viszont kivánok neked minden jót. :)
2012. jún. 25. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!