Fontos! Neurológiára kell beutaló? (XI. SZTK)
Figyelt kérdés
Tegnap megvertek, és gyanús, hogy agyrázkódásom lehet, de a háziorvosom azt sem tudom, mikor rendel (elég ritkán), ezer éve nem voltam ott. Ügyeletre nem szívesen mennék, mert nincs nagy bajom, szóval nem úgy nézek ki, mint akit szanaszét vertek, csak 3 fájós púpom van és a hasam fáj, inkább a neurológiai tünetek aggasztanak, ehhez viszont nem kell ügyelet. Kell beutaló?2012. máj. 8. 09:21
1/5 anonim válasza:
Baleseti...
Neurológiára mindig kell beutaló és van h 1 másfél hónapra kap az ember időpontot...
2/5 A kérdező kommentje:
De nem néznének hülyének, ha besétálnék a balesetire? Tulajdonképpen látható sérülésem nincs. A jobb arcom be van dagadva kicsit, de nem lila, a homlokomon van egy pukli, meg a fejem tetején nem tudom mi van mert nem látom, de fáj. Az oldalamon meg tényleg semmi, a fájdalmat nyilván nem látni.
Csak tegnap egész este hánytam, szédülök, fáj az "agyam", meg ilyen furcsaságok... mozgó dolgok mögött sávot látok, tegnap pár ujjam végével melegnek éreztem a dolgokat, de ez már elmúlt.
2012. máj. 8. 09:37
3/5 anonim válasza:
Ezekkel a tünetekkel nem néznek hülyének a balesetin. Nem kell "látható" sérülés ahhoz, hogy oda menj.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Köszi.
2012. máj. 8. 09:53
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy agyrázkódásod van, de ezzel semmiképp nem szabad tovább várni, irány a baleseti! Lehet, hogy elküldenek ct-re meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!