Amikor sokáig háton fekszek, elkezd fájni belül a tüdőm környékén, olyan érzés mintha a mellkasomra ülnének. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 20 éves, voltam már tüdőszűrésen, de azt mondták mindeb rendben van. Nem cigizek, kb. 8 szálat szívtam el életemben, az utolsót is 1 évvel ezelőtt. Általán félig ülő helyzetben kezd el fájni, és ha hasra, vagy oldalra fekszek, megszűnik egy idő után. Másnál is előfordult már ilyen?2012. jún. 23. 23:35
1/2 anonim válasza:
Nálam rendszeresen. Legtöbbször háton, vagy az oldalamon fekszem alvás közben. reggelente sokszor arra ébredek, hogy háton fekszem, és hasonlót érzek, mint amit leírtál. Olyan, mintha az összes belső szervem bepréselődött volna a hátamba a sok háton fekvéstől. Miután felkelek, vagy oldalra fordulok, idővel elmúlik. Szerintem nem kóros.
2/2 anonim válasza:
Ez reumatikus eredetű fájdalom, nyugi, nem halálos. Nekem is hasonlóm van. Gerinctornával enyhíthető valameddig, ha mégsem, akkor szívás, szedheted életed végéig a fájdalomcsillapítókat. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!