Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől alakúl ki afta a számban?

Mitől alakúl ki afta a számban?

Figyelt kérdés

múlt hónapban a nyelvam alatt volt 2 ... akkor nem tudtam enni sem másfél héltig csak pépes kaját és azt is nehezen :S

most meg a szám szélén bellűl van 3 :s

pálinkával ecsetelem mert az jó volt rá és attól 2nap alatt elmúlt ... de mitől jönnek ki ?

2009. júl. 7. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Az immun rendszered okozza a bajt. Ez u.i.fertozés. Cseréld ki a fogkefédet, (legalább 3 honaponként),és mindent alaposan fertotleníts amit a szádba veszel.

Fordúlj orvoshoz, az nem megoldás, hogy csak folyékony ételt egyél.

2009. júl. 7. 06:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű okát nem ismerik, de több adat szól a betegség vírusos eredete mellett. Keletkezésüket stressz (pl. vizsgaidőszak) és fokozott fizikai megterhelés is elősegíti.
2009. júl. 7. 06:28
 3/5 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat ,,

már nem csaka zt eszek csak múlthónapban volt ez de voltam orvosnál is de sokat nem tudott mondani mert amiket mondott azokat használtam a pálinkm vált be legjobban

a sterssz az az is lehet h vártam h a barátom 1 hét után hazajöjjön ?!

2009. júl. 7. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.Ezzel ecseteld!20másodpercig nagyon mar, de nagyon hatásos4Nekem olyan érzésem volt, mintha leégetné az aftát!És láss csodát, pár perc múlva megszünt az állandó fájdalom, amit az afta okozott napokig!

Én ezentúl csak ezt használom Nem olcsó, de nagyon jó!

[link]

2009. júl. 12. 19:35
 5/5 anonim válasza:
Én tudom ! Én tudom !!!! És ez az én felfedezésem !!!! Nos az immunrendszer gyengülése miatt fertőződik el a kelleténél jobban a szádban egy seb , ( jön a csavar ) ami azért kerül oda , amiért az immunrendszered is meggyengült !! A STRESZ !!! És a stresz miatt , talán észre sem veszed , de ha ideges, fusztrált vagy , kicsit harapdálod a szád ( van aki az ujját tördeli , de az nem lesz sebes , szokj át arra a feszültséglevezetésre ..) Nem feltétlenül emlékszel rá ( ösztönös ) Vagy kajálni sem nyugiban szoktál , és kissé "melléharapsz " ! Vagy durván,sietve mosol fogat , szintén a stresz miatt... EZ megjelenhetne akár egy orvosi szaklapban is ! Jobb mint az "okát mindezideáig nem tudják " ... A tudosok már nem tudják összefüggéseiben nézni a dolgokat. Ide vezet a túlspeciálódás.. Ide ..sehova.
2012. szept. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!