Ibs vagyis erzekeny az egyik belem eszt mondja az orvosom de vajon mind ez igaz?
Figyelt kérdés
Lefogytam 10 kilot egy hetig nem tudtam enni mert ahogy a szamba tettem valamit roszul voltam egy hetig csak aludtam szinte mindig es mindig teltsegeget erzeztem mintha telli lennenk es ha melegitetem ott ahol fajt akkor enyhult a fajdalom.es ez mind egy tanyer nokedlitol kezdodot.es a szetem azota sem normais.es almombol is felkeltem arra hogy rosszuagyok nem ecer es meg mindig van neha napjan meg a mai nap fojaman is.Es elmentem az orvoshoz es aszt mondta hogy ibs van.Voltam ver vizsgalaton minden ok vese vizsgalaton is mivel egy vesem van de azzal is minden rendben volt mert eloszor erre gyanakodtak. Felirta a gyogyszereket es azok sokat segitettek de de azota mar mas tuneteim is vannak egyre gyakrabban. Faj a fulem a bal a bal karom a szivem kornyeken es a jobb labam zsibad mindig. Es most meg ha becsukom a szemem akkor roszul vagyok mert a tudom mintha lealna vagy nem is tudom megfogalmazni hirtelen felebredek es a tudomtol felfele nagyon zsibadt egy 3 4 masodpercig. Na szoval nem tudom hogy akkor most mi van es csak most a tavaj ota kezdodot minden addig soha se mentem orvoshoz komojab baj miat. Cigizek inni ritkan es sokkat szexelek.es 2 eve elek szexualis eletet de mintha azota kezdodot volna el.a baratnom mar volt beteg valami gyuladas ojan turo fajta ize oszt erre is gondoltam mar hogy hogyan jott ez ossze.100 szazalek hogy csak ketonktol valahogy Es 21 eves vagyok megkoszonem a segitseget.2012. jún. 23. 03:14
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg nem IBS mert annál nincs éjszakai rosszullét,sem fogyás.Menj el sürgősen orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!