16 éves lányként már nem gáz ha szeretném megkóstolni a pl. sört? Vagy még várjak szerintetek?
Én 14 évesen születésnapomon a haverokkal egy elcsent fél üveg likőrt iszogattunk ropival :)
Aztán mondjuk másfél évig nem ittam semmit, de később megittunk nyáron egy-egy sört a barátaimmal. Senkinek semmi baja nem lett tőle, senki nem lett se alkoholista, se más beteg.
Az alkohol a fejlődő szervezetre nincs túl jó hatással, de hát ennél általában érnek súlyosabb hatások is (amiket nem is tudsz kivédeni), ne aggódj.
Pár év múlva meg az alkohol egészségessé válik, nyugodtan lehet inni napi egy finom sört vagy 2-3 dl bort. Én tíz éve iszom minden nap ennyit, sokkal jobban is nézek ki, egészségesebb vagyok, mint a korombeliek.
Hát de végre valaki, aki nem ezzel akar 16 évesen menőzni, mennyi tud inni és még ezért is lehurrogjátok. Az a jó, ha 13 évesen discoba jár, holt részegen jön haza, 2 hét múlva pedig kiderül, hogy terhes?
A májad már bőven felkészült az alkohol lebontására, nincs mitől félned.
Én is 15 voltam, amikor először ittam, mondjuk az 11 éve volt, az is elb@szott egy világ volt, de ennyire nem.
Hát mikor én voltam 15, akkor ugye még 89 volt, és nagyon sajnálom, hogy nem voltam pár évvel idősebb, különben mentem volna gyilkolni. Akkor kellett volna, lett volna értelme. Most már csak a szelídebb módszerek vezethetnek útra.
Én egyébként tisztelem a csajszit, hogy eddig nem ivott, csak Ivett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!