Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves lányként már nem gáz...

16 éves lányként már nem gáz ha szeretném megkóstolni a pl. sört? Vagy még várjak szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
üdítő változatosság, hogy végre egyszer nem azzal jön ide egy tizenhat éves, hogy múlt héten hatan megk*rták a buliban, amíg ki volt ütve a drogtól, és most nem tudja, terhes-e...
2012. jún. 23. 01:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, akkor ne igyál! Elegem van hogy ha megkérdezik a véleményem, nem írhatom le úgy hogy ne lennék lepontozva! Igen, előfordult 14 éves koromban is hogy megkóstoltam anyu poharából az alkoholos italt, és akkor mi van? Ettől függetlenül se a cigit, se a drogot, semmit nem próbáltam ki, de jól esik néha egy kis pohár bor, mert szeretem. Nem járok őrült bulikba, nem vagyok terhes, nem rakom ki a fél mellem a pólóból, tök normális 17 éves lány vagyok. Látom itt mindenki egy szent, nem ivott alkoholt soha életében, mindenki a tökéletes kis világában él! Mint valami apácazárdában! Kíváncsi vagyok a sok lepontozóra, hogy milyen makulátlan kis életük van...
2012. jún. 23. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Én 14 évesen születésnapomon a haverokkal egy elcsent fél üveg likőrt iszogattunk ropival :)

Aztán mondjuk másfél évig nem ittam semmit, de később megittunk nyáron egy-egy sört a barátaimmal. Senkinek semmi baja nem lett tőle, senki nem lett se alkoholista, se más beteg.

Az alkohol a fejlődő szervezetre nincs túl jó hatással, de hát ennél általában érnek súlyosabb hatások is (amiket nem is tudsz kivédeni), ne aggódj.

Pár év múlva meg az alkohol egészségessé válik, nyugodtan lehet inni napi egy finom sört vagy 2-3 dl bort. Én tíz éve iszom minden nap ennyit, sokkal jobban is nézek ki, egészségesebb vagyok, mint a korombeliek.

2012. jún. 23. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát de végre valaki, aki nem ezzel akar 16 évesen menőzni, mennyi tud inni és még ezért is lehurrogjátok. Az a jó, ha 13 évesen discoba jár, holt részegen jön haza, 2 hét múlva pedig kiderül, hogy terhes?

A májad már bőven felkészült az alkohol lebontására, nincs mitől félned.

Én is 15 voltam, amikor először ittam, mondjuk az 11 éve volt, az is elb@szott egy világ volt, de ennyire nem.

2012. jún. 23. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
27%

Hát mikor én voltam 15, akkor ugye még 89 volt, és nagyon sajnálom, hogy nem voltam pár évvel idősebb, különben mentem volna gyilkolni. Akkor kellett volna, lett volna értelme. Most már csak a szelídebb módszerek vezethetnek útra.

Én egyébként tisztelem a csajszit, hogy eddig nem ivott, csak Ivett.

2012. jún. 23. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
örökszűz, forever alone.
2012. jún. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!