16 éves lányként már nem gáz ha szeretném megkóstolni a pl. sört? Vagy még várjak szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 23:22
1/16 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz egy keveset.
De először az ízesített verziókat ajánlom, epres, citromos, abban csak enyhén érződik a sör íze, aztán ha megbarátkoztál vele, ihatsz egy rendeset is. Ha ízlik.
Nekem nem, csak az ízesített.
2/16 anonim válasza:
Ha csak az íze miatt iszol egy-két kortyot, akkor nem gáz. Ha arra is kíváncsi vagy, mi különbség sör és sör között, valamint a vége tényleg más ízű-e, akkor várj még legalább egy évet, de inkább kettőt. De előre szólok (főleg ha édesszájú vagy), hogy elsőre rettentő keserű.
3/16 anonim válasza:
Vagyis nem epres, hanem meggyes.
4/16 anonim válasza:
mire várnál b+?
ez nem rakétakilövés.
5/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok édesszájú, eléggé kerülöm a cukros dolgokat..
2012. jún. 22. 23:26
6/16 anonim válasza:
Erősen vallásos családban nőttél fel, vagy mi?
Én 14 évesen is szerettem belekóstolni egy pohár borba, sörbe, vagy likőrbe. Pár kortytól nem lesz semmi bajod. Nyugodtan próbáld ki.
7/16 anonim válasza:
ISTENEM "mire várnál b+? ez nem rakétakilövés." EZEN MEDDIG SZAKADTAM =''DDDDDDDDDD
8/16 A kérdező kommentje:
szerintem még kicsit fiatal vagyok hozzá, de érdekl mások ezt hogy gondolják kedves 4.
2012. jún. 22. 23:28
9/16 A kérdező kommentje:
senki sem vallásos csak próbálok nem a mai tinimajmokra hasonlítani..
2012. jún. 22. 23:29
10/16 anonim válasza:
hidd el, egy kortytól semmi bajod nem lesz, csak elsőre baromira nem fog ízleni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!