Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hallottam, hogy egy nő egyszer...

Hallottam, hogy egy nő egyszer anyajegyet szedetett le a hátáról (kivágásos módszerrel) és 2 hét mulva rá meghalt. De ez miért volt?

Figyelt kérdés
énis leakarok szedetni vagy 6ot, de most megijedtem. Meg tudom van lézeres is, de nem mindegyiket lehet úgy. És mivan, ha rosszindulatút találnak?? (figyelem őket, és nem változtak semmit sem) Mit csináljak? Nagyon félek.
2009. júl. 6. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Barátnőmről négy hatalmasat vettek le egy éve és csak a hegek lászanak /elég csúnya, nagy öltések nyomai/. Mindenképpen megnézi előtte bőrgyógyász és véleményezi is. Hallgass rá, esetleg menj el egy másikhoz is és egyeztesd a két véleményt. Utána dönts!
2009. júl. 6. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz és ne dőlj be ilyen butaságoknak. Az a nő valószínűleg enélük is meghalt volna, vagy ez a szokásos torzítások egyike. Örkénynek van egy ilyen novellája, amiben elesik egy fickó az utcán, meg sem üti magát, lfelkel, hazamegy. Aztán amikor az emberek elkezdik mesélni egymásnak az esetet és a végére már az lesz, hogy a villamos alá esett egy férfi és mindkét lábát levágta a villamos.

Az orvos megnézi az anyajegyedet, megmondja, hogy le lehet-e vetetni és ha igen milyen módszerrel és kész. De annál nagyobb butaságot, minthogy évekig retteg valaki, hogy mi lesz, ha... és közben semmit nem tesz, hogy meggyőződjön an-e valami minimális alapja a rettegésének, keveset tudok.

2009. júl. 6. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
hát tervezgetem hogy elkéne menni
2009. júl. 6. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs, de tervezgetni a nyaralást kell. Ha valami miatt ennyire aggódsz, akkor EL KELL MENNI és nem tervezgetni. Sokkal rosszabb még heteken, hónapokon, éveken át ezen rettegni, minthogy elmész és kiderül, hogy semmi bajod.
2009. júl. 6. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:

hmm nem kell azér ilyen agresszívnak lenni,

csak megkérdeztem hogy igaz lehet e ez a történet. És hogy énis elszeretnék menni majd mert van 1-2 ami zavar. nem mert valami gond van...

2009. júl. 6. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ilyen agressízv voltam. De egy olyan családban nőttem fel, ahol mindenki csak tervezgette az orvoshozmenést meg otthon rettegett. Aztán volt, hogy amikor elment, már késő volt. Ez az oka annak, hogy mindenkit próbálok elrugdalni orvoshoz, ha agresszívnak tűntem, akkor sajnálom.
2009. júl. 6. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:
jahh semmisem.:)
2009. júl. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!