Nagyon csúnyák a körmeim. Mitöl van ez, és mit tehetnék ellene?
a körmeim, sárgák( föleg a végik) barázdáltak, és vannak benni kis fehér foltok. Mitöl van ez, és mit tehetnék ellene?
14/L
bocs a hülye kérdést, de mi az a polirozás? :S (tudom hülye vagyok)
és hol tudok venni olyan vitaminos izét és mennyibe kerül?
Köszönjük a második válaszolónak az intelligens hozzászólást...
Valószínűleg tényleg vitaminhiány. Vannak olyan étrendkiegészítő készítmények, amik ezeket a vitaminokat pótolják. A hajad is töredezett és fénytelen? Mert akkor tuti vitaminhiány. Úgy lehet kapni ezeket a termékeket, hogy hajra és körömre vannak egyszerre. :)
Utolsó vagyok. A polírozás olyan, mint a körömreszelés, csak sokkal puhább anyagból készülnek ezek az eszközök, és a köröm egészét kell vele átcsiszálni. :)
Ilyen. :)
lehet kapni rossmannban v Dmben ilyen polírozót, úgynézki mint egy körömreszelő, csak 4 színű :) rávan írva h 1,2,3,4 ilyen lépésekben kell hazsnálni a különböző színű felületeket. és a végén szép fényes lesz, meg egyenletes.
amúgy vitaminhiányról árulkodnak a rossz körmök, most konkrétan nemtudom megmondani h milyen vitamin, deha google-ba beírod, kiadja h mely vitamin hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!