Ez a kérdés már régota izgat mivel én élsportoló vagyok és nekem ezt mennyire szabad? Lent bövebben.
Figyelt kérdés
Focizok egy fővárosi csapatban , és ugye most szünet van 3 hétig, eddig 2 hetente ha eljártam bulizni de most ugye mindenhova hivnak meg minden és ha 2-3 naponta kicsit lenézek a pohár aljára 1 ideg akkor hátráltathat valamennyire , mert az tudom hogy hetente-kéthetente megengedett egy kis 'lazitás' de sürübben ?vagy 1-2 hétig ez is elmegy?2012. jún. 20. 23:22
1/1 anonim válasza:
Ha élsportoló vagy, akkor bizonyára a sportorvosod tudni fogja a választ. Bármit is mond ő nem ellened van, hanem melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!