Rivotril helyett mit, jó ez így?
Figyelt kérdés
Feszültésgoldónak használom, de iszonyatosan túlpörgök tőle, hiába, hogy csak az előírt adagomnak töredékét veszem csak be. Munka közben egész nap fel alá rohangálok, gyorsan beszélek tőle, dobog a szivem, vigyorgok, heherészek, rettenetesen felelőtlen leszek tőle. Teljesen elvesztem az ítélőképességemet tőle. Ennek így kéne működnie? Normális, ha kávé után veszem be ilyesztően gyorsan elkezd remegni a mellkasom és dobogni a sziven?2012. jún. 19. 17:52
1/5 anonim válasza:
A Rivotrilt a narkósok is használják, ha nem jutnak droghoz. Nálad is ugyan ezt a hatást váltja ki. Kérd meg az orvosodat, írjon fel valami mást.
2/5 A kérdező kommentje:
Frontinom volt még ezelőtt, attól meg aludtam negyed mg-tól is már. Valamint botladoztam és nekimentem mindennek, ráadásul feszültséget nem oldott.
2012. jún. 19. 18:16
3/5 anonim válasza:
Próbálkozz valami gyógynövényes feszültség oldóval. Úgy látszik ,ezek túl erősek neked.
4/5 anonim válasza:
Nagyon nincsen jól. Én is szedtem évekig (7 év), ugyanilyen voltam, mint te. Aztán letettem, és utána egy darabot se. Egész más. Nem kell az neked... Hosszú távon leépíti az agyat, és a memóriád sem lesz a régi. Hagyd abba.
5/5 A kérdező kommentje:
Már abbahagytam nemsokkal a mellékhatások jelentkezése után. A viselkedést is megváltoztatta, tisztára Teréz anya lettem tőle. Kis adagban szedve napi olyan 0,25 mg-os adagban pedig bevétel után is 1-2 nappal ügyetlen tőle az ember és könnyelmű. A 0,25-ös frontintól pedig nem emlékszik semmire. Cérnametéltet vettem spagetti helyett, mert hasonlított a tészta egymásra, és azt készítettem el bolognainak...
2013. jan. 17. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!