Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tapasztalatok a Spange körömsz...

Tapasztalatok a Spange körömszabályozóval?

Figyelt kérdés
Most vágták le a körmöm mert be volt gyulladva, érdemes a spange-t kipróbálnom? Mikortól lehet felrakni,csak ha teljesen kinőtt a köröm? Fájdalmas? Ár? Segített végleg megszűntetni a körömbenövést?
2012. jún. 17. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem először műanyag volt, és 7-8e Ft volt.

Igazából átmenetileg javult a dolog, de amint hidegebb lett és papucsról zárt cipőre váltottam, azonnal begyulladt.

Gondoltam a fém jobb lesz.

Sajnos nem, ugyan ez a jelenség!

Azért biztos van, akinek használt, nekem sajnos csak pénzkidobás volt!

2012. jún. 17. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Jézusom!!!!Én ettől tutiii bekakáltam volna!!!

Én ajánlanám, hogy előbb próbáld ki, hogy lezselézteted a körmöd!Nekem körmös ajánlotta,de szerencsére megoldottam magamnak a dolgot!!!Úgy kivágtam a körmöm, hogy azóta nem gyulladt be!Pedig évekig küzdöttem vele!Most a nővérem küzd vele és neki eddig bejött a zselézés!!!!Mert a zselé is olyasmi mint a körömszabályzás csak fájdalommentes!Igazából az sem engedi, hogy beforduljon a körmöd!

Én ezt tuti nem csináltatnám meg!

sok sikert a gyógyuláshoz!

2012. jún. 23. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan probald ki nem olcso,nem kellemes de megeri!
2012. aug. 31. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!