Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a barátnőmnek?

Hogyan segíthetnék a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Évek óta vagyunk barátnők, de most kezd eldurvulni a helyzet. Kis pufi és megértem, hogy zavarja, de nincs kitartása, amibe belekezd (fogyókúra, edzés stb), azt abba is hagyja szinte rögtön. Semmi ötletem sincs már, hogyan segíthetnék neki. Ötlet?
2012. jún. 17. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Állj elő azzal, hogy neked sem ártana egy kis fittség, jájatok el ketten futni, mondjuk ne beszéljetek meg találkozót McDonaldsba, stb.

De ha ezt így adod majd elő meg fog valószínű sértődni. Maximum kicsit viccelődve, csípkelődve jegyezd meg ha valami nagyon hízlaló ételt eszik, hogy mi lett a fogyókúrával?

2012. jún. 17. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Együtt menjetek el edzeni, az úgy sem árt senkinek:)
2012. jún. 17. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:

semmit

hagyd öt úgy ahogy van

én csak megsértődõk ha piszkál a súlyommal

2012. jún. 17. 16:13
 4/10 A kérdező kommentje:
gondoltam arra, hogy elmehetnénk együtt edzeni, de én nagyon vékony vagyok és mindig mondja, hogy én inkább ne, mert csak még jobban elfogyok. szoktam kérdezgetni tőle, hogy és mi a helyzet a fogyózással, de csak annyit mond, hogy nem bírta tovább... sohasem sértem meg, tudja hogy nem bántásból mondom és piszkálom ilyesmikkel, de már tényleg nem tudok mit csinálni... lehet hogy tényleg hagynom kéne?
2012. jún. 17. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért ha tényleg nincs miből fogynod maximum az a veszély fenyeget csak, hogy magadra szedsz pár kg izmot...:)

De igen valószínű, hogy azt akarja ne erőltesd a témát.

2012. jún. 17. 17:03
 6/10 A kérdező kommentje:
de nagyon szívesen segítenék neki, mert teljesen ki van készülve ettől. nem tudok csak csendben ülni, amikor már ötödször beszél arról az adott napon hogy mennyit hízott már megint. nem akarom, hogy azt higyje, engem nem érdekel.
2012. jún. 17. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
A legtöbbet azzal segítesz neki, ha olyannak fogadod el, amilyen!
2012. jún. 18. 09:08
 8/10 A kérdező kommentje:
én teljesen elfogadtam, mindig mondom neki hogy mennyire szép, mert tényleg az, de... ettől függetlenül kikészít a dolog. ő szenved, én meg nem tudok mit csinálni.
2012. jún. 18. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Próbáld vele megértetni, hogy semmit nem kell magán változtatni, mert úgy szép és jó, ahogy van!
2012. jún. 18. 10:43
 10/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom.... és köszönöm!!
2012. jún. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!