Ez normális? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este/ma hajnalban először rugtam be. És nem hánytam. Lehet ,hogy már távozott az alkohol a szervezetemből? Az a baj ,hogy anyum nagyon utálja az alkoholt.Itthon is csak akkor van mikor vendégek jönnek(,hogy megtudjuk kínálni őket). Na, és barátnőimmel meg haverjaimmal berugtam és nagyon félek, hogy este fogok hányni. Anyu elött meg nem akarok lebukni!Légyszives!!!Tudom ,hogy hülyeséget csináltam, de fáj a fejem és nem tudok hányni!!!:( 17/L2012. jún. 16. 18:37
1/3 anonim válasza:
Szép is lenne , ha minden berúgás hányással végződne...:):) Ne aggódj, ennyivel később már nem fogsz hányni! De ha mégis (szinte biztosan nem) akkor már bármi másra foghatod.
2/3 anonim válasza:
ja, és az, hogy rosszul vagy, teljesen normális, és nem jelenti azt, hogy még fogsz hányni. Pihenj, igyál sok folyadékot, és egyél valami könnyű, de tápláló kaját.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Hát nem tudnám másra fogni mert az eggyik csaj hányt barátnőméknél. És barátnőm(akinél voltunk)annak a nővére találkozott anyummal és mondta neki,hogy bebaszott meg minden és..:S Anyu ezen nem izélt de nem szeretnék balhét.:S
2012. jún. 16. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!