Miért van az, hogy engem annyira idegesít, ha valakinek távol ülő szemei vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért ,de engem anyira idegesít.2012. jún. 16. 11:16
1/4 anonim válasza:
Ne nézz az arcába, és mindjárt nem fog idegesíteni. Egyébként ezekre az emberekre az a jellemző, hogy nincs bennük életerő, az elszigetelődésre, az elkülönülésre hajlamosak. Ezt az arcot keleten "özvegyarc-nak nevezik"
2/4 A kérdező kommentje:
előző köszönöm,és erről az "özvegyarcról" meg ezekről a dolgokról amik jellemzik őket hol tudhatnák meg töbet? vagy esetleg valamit be tudnál linkelni,mert keresetem,de nem találtam?
2012. jún. 16. 12:00
3/4 anonim válasza:
Michio Kushi: Az arcod nem hazudik c. könyvben találtam ezt a pár mondatot.
4/4 anonim válasza:
Ha te sem tudod, nekünk honnan kéne? :D Ezt váltja ki belőled és kész. Csak hangot ne adj a véleménynek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!