Miaz amitől nem jól ébredek? , és mitől ébredhetnék jól?
Figyelt kérdés
minden reggel 6 előtt kelek, és megyek dolgozni, de nagyon fáradtan és álmosan. pedig este 11 eltt már megyek aludni fele...2012. jún. 15. 16:46
1/5 anonim válasza:
Legalább napi 8 órát aludj, de sok embernek ennél többre van szüksége, szóval ha 8 óra alvás után fáradt vagy, még az is normális. Minél korábban feküdj le! Az éjfél előtti alvás sokkal pihentetőbb, mint az éjfél utáni. És ne igyál semmit, amiben koffein van.
2/5 A kérdező kommentje:
oké,. értem, de nem tudom mitől van ez ennyire, lehet valami ithoni körülmények vagy valami, mert a mamámnál aludtam nemrég és ott reggel nagyon jól ébredtem
2012. jún. 15. 20:57
3/5 anonim válasza:
A rossz alvást okozhatja rossz levegő, pl. a belvárosban szmog, kicsi szobában levegőtlenség, áporodott levegő, stb. A fehér zaj, magas alapzajszint is ronthatja az alvást minőségét. Vagy ha túl fáradt vagy, pl. túl sok dolgod van nap közben, akkor attól nem, hogy jobban alszol, de rosszabbul.
4/5 A kérdező kommentje:
Rohadt meleg van az biztos, és fulladt a levegő
2012. jún. 20. 18:17
5/5 anonim válasza:
Méresd be a földsugárzást a lakásodban. Lehet hogy pont az ágyad fölött megy el és ezért nem tudod kipihenni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!