Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszaka nem tudom kialudni...

Éjszaka nem tudom kialudni magam. ébredek fel és ideges vagyok. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Nyugtalan éjszaka

#Nyugtalanéjszaka
2012. máj. 16. 07:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Este igyál meg lefekvés előtt egy pohár langyos mézes tejet, vagy igyál egy bögre citromfű teát, vagy levendula teát.Nyugodtan fogsz aludni ezektől.
2012. máj. 16. 07:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Probaltam megnyugtatni magam de egyszeruen az agyam nem tudom kikapcsolni hogy pihenjek
2012. máj. 16. 07:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Biztos sok minden jár a fejedben és sok elintézetlen dolgod van. Én is mostanában így vagyok. Felébredek hajnalban és ideges leszek, amikor nem bírok vissza aludni. Olyankor érzem, hogy valami nyugtalanít, csak nem tudom mi, aztán egyszer csak feltörnek a gondok. Nem kell ilyenkor valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak valami apróságról van szó. Próbálj meg azzal a gondolattal lefeküdni, hogy amit nem sikerült aznap megoldani, az már várhat holnapig. Ha mégis felébredsz éjjel, ne gondolj semmire, képzeld el a nagy semmit és hallgasd a lélegzeted. Egy idő után képek fognak bevillanni, amikre nem magadtól gondolsz, hanem csak úgy jönnek,aztán egyszer csak álom lesz belőle. Nálam be szokott válni.
2012. máj. 16. 08:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Remelem bevallik. Ugyis vagyok hogy elalszom ejszaka kozepen felebredek es ugy erzem magam mintha belennek drogalva. Remegek
2012. máj. 16. 08:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy hány órakor ébredsz fel éjszaka, mert ha 23-0.1 óra között, akkor az epehólyagoddal lehet baj, ha 0.1-03 óra között, akkor az epéddel, és a májaddal, ha 0.3-0.5 óra között akkor a tüdőddel lehet probléma. Ilyenkor, ezekben az órákban dolgozik az a szerv.
2012. máj. 16. 08:08
 6/12 anonim ***** válasza:
3. voltam. Igen, hát ez mindenképp valami rejtett nyugtalanság. Csak a gondolataid irányításával tudsz segíteni. Még az is be szokott válni nálam,hogy ha felébredés előtt álmodtam valamit, akkor megpróbálom felidézni az álmom és nem tudom miért de az álmon való gondolkodás mindig vissza segít az alvásba.
2012. máj. 16. 08:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Mikor felebredek olyan is van hogy eltelik 1oRA ES EN MEG NEZEM AFALAT.
2012. máj. 16. 08:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem már olyan is volt, hogy olyan ideges lettem, hogy kimentem az éjszaka kellős közepén rágyújtani.

Agyalsz ilyenkor?

2012. máj. 16. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
HA tudsz járj futni, az nyugtatja az agyat, az idegeket. Elég 1 km is. Ha nem akkor tornázz egy fél órát este. Én is ilyen vagyok mint te, csak nekem még sokszor a szívem is szörnyen dobog, szinte kiugrik.
2012. máj. 16. 08:36
 10/12 A kérdező kommentje:
nEKEM IS VAN BAJ A SZIVEMMEL IS. OLYAN VOLT MAR NEKEM IS H EREZTEM KIUGRIK A SZIVEM. Voltam en mar ideg dokinal is es eros gyogyszereket irt fel de nem szedtem oket. Ha nem mergesitenek nem vagyok ideges de ha kiakadok olyanokat mondok mivel megsertem a masikat ez legtobbszor anyukam szokott lenni es kesob mar nem igazan emlekszem hogy mit mondtam neki
2012. máj. 16. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!