Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor fog elmúlni? (lábfájás)

Mikor fog elmúlni? (lábfájás)

Figyelt kérdés
1 hónapja kificamodott a bokám, elég durván, kb. a kétszeresére dagadt, meg véraláfutásos is volt végig. Járkáltam vele sokat a kórházba, kaptam rá kenőcsöt, sprayt, felpocolt, vizes ruhás lábbal feküdtem itthon. Most egész rendbe jött már, nincs bedagadva, nem véraláfutásos, nem is fáj már többnyire, de ha kicsit többet sétálok, akkor megint megfájdul egész napra. Most már így 3 hét itthonlét után sajnos nem tehetem meg, hogy ne járkáljak, de nagyon idegesítő, hogy nagyon megfájdul. Tapasztalatok, ez meddig lesz így?
2012. jún. 15. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Fél évig is eltarthat ez a fájdalom. Ha járkálsz, fáslizd be.
2012. jún. 15. 12:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Tegyél fel bokatámaszt. Gyógyászati segédeszköz-boltban kapsz, nem olcsó. Leveszi a bokádról a terhelést és nem fog fájni, hamarabb is gyógyul.
2012. jún. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!