Hogy zajlik egy boncolás?
Én voltam már boncoláson és a munkámból kifolyólag elég gyakran van szerencsám hullákkal találkozni. Szerintem nincs benne semmi elborzasztó csak elsőre egy kicsit furcsa, mivel nem minden nap lát ilyet az ember. Véleményem szerint az embertípustól is függ, hogy ki mennyire bírja az ilyen dolgokat. Én már láttam sok "csunyaságot", de még nem voltak tőle rémálmaim:)
Akinek van rá lehetősége, hogy megnézzen egy boncolást az ne hagyja ki mert tanulságos!
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 18:02
Úristen ez annyira fake...xD
van gusztusotok hozzá,hát gratulálok!
remélem,titeket is darabokra szednek és felteszik a netre!!!!
beteg állatok,akiknek ez tetszik,és nincsenek tőle rosszul!
egy halottat el kell temetni,és nem széttrancsírozni előtte!
UNDORÍTÓ!!!
Az előttem hozzászólónak!
Te szerencsétlen, vajon akkor is ugyanezt gondolnád, ha éppen egy ilyen boncolás alkalmával találnák meg például annak a betegségnek az okozóját, amely akár benned vagy valamelyik családtagodban is lappang?! A boncolásnak kizárólag a tudományos tényfeltárás a célja, hogy a betegség (amiben az illető elhunyt) vagy a halál oka pontosan megállapítható legyen és később másokat esetleg sikeresen lehessen gyógyítani. Ha nem bírod az ilyesmit, akkor meg egyszerűen nem kell az orvosi pályát választani. Gondolkozz, mielőtt értelmetlen dolgokat írogatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!