Milyen a bőrtípusom szolizás szempontjából?
A szolárium a 100szor károsabb az önbarnító krémeknél. Anyajegyből van bőven én egyáltalán nem ajánlanám a szoláriumozást. Figyelj, én nem tudom hogy lesz - e bőrrákod vagy sem és ezért nem mondhatom meg hogy csináld -e vagy sem. Egy dolgot viszont elárulok. Azt hiszem csak egyetlen egy rosszabb dolog létezik annál, mint amikor közlik veled hogy rákos vagy. Az, amikor megkapod a hírt: meghalt az anyukád. Azt hiszem ennél rosszabb nincs. Szeretted/ nem szeretted nem számít. Akkor is ő volt aki a világra hozott. Bár kissé eltértem a tárgytól, de remélem értetted az összefüggést. Sok mindent szabad, de csak mértékkel. Inkább próbálj sokat lenni a napon, kis faktorszámú fényvédőkrémekkel. Őszintén remélem sose tapasztalod meg azt az érzést amikor rájössz hogy igen, ez veled történt meg. Rákos vagy.
Kérlek vigyázz magadra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!