Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen a bőrtípusom szolizás...

Milyen a bőrtípusom szolizás szempontjából?

Figyelt kérdés
Nem tudom magam egyik csoportba se besorolni.Hajam nagyon sötétbarna, szinte fekete, a bőröm hófehér, de sosem ég le, akármennyit vagyok a napon! Szeplőim nincsenek, a szemem jégkék.Szóval röviden: Hófehérke kék szemmel.
2012. jún. 13. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne barnulj le nagyon, szerintem furán festenél akkor. Egyébként szolizásnál az anyajegyek mennyiségét, minőségét szoktuk vizsgálni.
2012. jún. 13. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Már voltam önbarnítózva, és akkor szerintem szép volt. :) Nem voltam narancssárga vagy foltos! Csak nem tartom egészségesnek az önbarnítót, ezért szerettem volna szolizni vagy napozni. Akkor nem ajánlatos? Anyajegyből 150 van( megszámoltam régebben) és egyre több van a testemen, de nem a fénytől, mert télen amikor se szoli se napozás(értelem szerűen) nem lehetett, akkor is kijöttek rajtam.
2012. jún. 13. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A szolárium a 100szor károsabb az önbarnító krémeknél. Anyajegyből van bőven én egyáltalán nem ajánlanám a szoláriumozást. Figyelj, én nem tudom hogy lesz - e bőrrákod vagy sem és ezért nem mondhatom meg hogy csináld -e vagy sem. Egy dolgot viszont elárulok. Azt hiszem csak egyetlen egy rosszabb dolog létezik annál, mint amikor közlik veled hogy rákos vagy. Az, amikor megkapod a hírt: meghalt az anyukád. Azt hiszem ennél rosszabb nincs. Szeretted/ nem szeretted nem számít. Akkor is ő volt aki a világra hozott. Bár kissé eltértem a tárgytól, de remélem értetted az összefüggést. Sok mindent szabad, de csak mértékkel. Inkább próbálj sokat lenni a napon, kis faktorszámú fényvédőkrémekkel. Őszintén remélem sose tapasztalod meg azt az érzést amikor rájössz hogy igen, ez veled történt meg. Rákos vagy.

Kérlek vigyázz magadra! :)

2012. jún. 13. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Remélem, nem saját tapasztalatot írtál le :( Akkor maradok az önbarnító krémeknél. Köszönöm még egyszer!
2012. jún. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!