Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A tattoo mennyire egészséges...

A tattoo mennyire egészséges a bőr szempontjából?

Figyelt kérdés
Én pl. egész kicsire gondoltam, kb. 4x4-esre, az mennyire károsíthatja a bőrt? Idősebb korban már csúnya lesz? (értem ezalatt, hogy fakul, amikor a bőr ráncos lesz akkor meg nem lesz szép a tatto)
2012. ápr. 21. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A tattoo a tetoválás akar lenni, vagy van valami spéci dolog, amit így hívnak magyarul? Ha a tetoválásról van szó, azt ha fiatalon megcsináltatod, akkor idősebb korodban csúnya lehet, és igen, a ráncosodás is tönkreteheti. Hogy a bőrt mennyire károsítja, az zsákbamacska, ismerek olyan embert, akinek allergiás volt a bőre a festékre, kisebesedett, viszketett stb. De a legtöbb embernek semmi baja nem lesz tőle.
2012. ápr. 21. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Idősebb korban brutálisan szánalmas lehet. Csoszogó néni, hátán hervadt, kókadozó sárkánnyal... állandó röhögés tárgya.
2012. ápr. 21. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy tetkónak 15-20 év is kell hogy kifakuljon, de akkor átütik és megint jó egy ideig. Én fekete-szürke tetkó párti vagyok, az nem fakul annyira mint a szinesek és vannak már fasza fekete tattoo tinták (festékek) amik tényleg feketék maradnak. Roncsolja e a bőrt? Végül is igen mert a bőrt bökdösik tűkkel jó pár százezerszer. De begyógyul. És kedves második, szerintem meg vagány lehet egy tetovált nagyi, egyrészt mert a tetoválás fájdalommal jár de mégis a tű alá feküdt annó, másrészt igy látszik hogy nem az a bezárkózott aki elfogadja a sorsát hanem igenis bevállalós tipus.
2012. júl. 22. 06:46
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. aug. 2. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!