Aki rosszul szokott lenni vérvételen, az mehet vért adni?
Ha egy sima vérvételen rosszul vagy, akkor ne menj vért adni, ott ugyanis sokkal több vért vesznek le (4,5 decit)
Nem hiszem, hogy nagyon örülnének neked, ugyanis a levett vért csak akkor tudják továbbküldeni a vérellátó központnak, ha mind a 4,5 deci vért levették, annál kevesebbet nem küldenek tovább, mert a vérvételi tasakban pont annyi véralvadásgátló van, ami 4,5 decihez szükséges. Szóval ha előbb meg kell szakítani a véradást, mert rosszul leszel, akkor az addig levett vér mehet a szemétbe...
Aki nem bírja, az inkább ne menjen :) Nem bántásból, de azért nem megyek én se mert csak az ápolók (vagy akik a vért leveszik) agyára megyek, hogy ájuldozok meg kérdezgetem, hogy mennyi van még stb.
Szerintem te se menj inkább, mert ott valóban sokat vesznek le és szinte megáll az idő...
Tehetsz jót máshogy is, ha szeretnél.
hát ...oké
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!