Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Veseműtét 86 éves korban, nem...

Veseműtét 86 éves korban, nem túl kockázatos?

Figyelt kérdés
Apósom áll előtte, én nem értek hozzá, de nem túl veszélyes egy ilyen idős embert ekkora műtétnek alávetni?
2012. jún. 11. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
De.
2012. jún. 11. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen idős korban még a kis műtétek is veszélyesek .
2012. jún. 11. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden műtétnek minden korban vannak kockázatai. Jó eséllyel sikerülhet is a műtét. Bízzatok benne és támogassátok apósodat.
2012. jún. 11. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van veszélye. De az orvosok felmérik, hogy melyik a nagyobb kockázat...ha a műtétet javasolták, annak oka van.
2012. jún. 11. 18:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Igazából azért aggódom mert ha jól tudom egy veseműtét során tulajdonképpen keresztülvágják az embert. Nagyon sok rosszat hallani, nemtörődöm és sarlatán orvosokról. Nem tudok maradéktalanul megbízni bennük.Én viszont egy átlagember vagyok, milyen alapon döntsem el valakiről, hogy felkészült és lelkiismeretes orvos-e?

Ez nem könnyű!

Mégegyszer köszi mindenkinek!

2012. jún. 12. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!