Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez tényleg ennyire kockázatos?...

Ez tényleg ennyire kockázatos? Bele lehet halni?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok, és már 3 hónapja gond van a mandulámmal, mostis fájdogál... és lázas is voltam tőle 3napig...

és gondoltam kivetetem majd a nyáron, mert tüszös is szokott lenni., és mihejt fáj lázasodom is.

tesómnak is kivették, 26volt, jobban érzi magát mandula nélkül.

De én félek, mais hallottam, hogy meghalt 1 kislány mert elvárzett:S

ezek után... nem merem:(

2010. máj. 13. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Felnőttkorban jobban fáj és elhúzuódóbb a gyógyulás. Kisgyerekkorban általában alig érzi meg a gyerek, és gyorsan felgyógyul belőle.

Sajnálom szegény kislányt, elképzelni se tudom, mi történhetett, mi mehetett félre. De pár évente van ilyen szerencsétlenség, legutóbb egy hasonló korú kisfiú halt bele egy mandulaműtétbe néhány éve.

2010. máj. 13. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
1:5000-től 1:50000-ig az esély. Azt hiszem pont ezeket a számokat említették az erről szóló cikkben.
2010. máj. 14. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!