Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miben más egy vesével élni,...

Miben más egy vesével élni, mint kettővel?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kiszedik a veséimet, és megkapom egy rokonom egyik veséjét. Miben lesz más az életem? Kell diétázni, gyógyszereket szedni? Lehet fürdeni?? Leírná valaki,aki ért hhozzá, vagy aki így él, hogy ez mivel jár?

(esetleg ha kell, 15 éves vagyok, és lány.)

2012. jún. 11. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

én azt hallottam a biosz tanáromtól,hogy kímélni kell de azt az orvosok megmondják,hogy mi az az étel amit kerüljön el, de fürdeni biztos lehet,max amikor megműtenek akkor nem lehet a varratok miatt..

ettől többet nem tudok mondani, teljes életet lehet egy vesével élni csak bizonyos ,sportot nem űzhet illetve bizonyos kajákat nem lehet enni de szerintem ennyi,lehet hogy gyógyszert is kell szedni,de szerintem a dokik mindent megmondanak..

2012. jún. 11. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. csak jó előre felkészülni, nem az orvos előtt értesülni mindenről. köszi a segítséget. esetleg más tud még segíteni?
2012. jún. 11. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha az új vesét nem löki ki a szervezeted és rendesen elkezd működni, akkor tudtommal nem kell semmilyen extra diéta. Azért, hogy ne lökődjön ki majd egy csomó gyógyszert kell szedned, most már mindig. Természetesen lehet majd fürdeni, de nem rögön operációt után.

Nyugodtan írj privátban ha egyéb részletek is érdekelnek, érintett vagyok a témában és nagyon szívesen segítek, amiben tudok!

2012. jún. 17. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!