Fél frontintól lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. A párommal nem jövünk ki mostanában valami jól, ráadásul egy családtagom állapota egyik napról a másikra leromlott... élet és halál között van. Egész nap gyomorgörcsöm van, nem eszek semmit. Egy fél frontin segítene.. amint olvastam az egy az jobban kiütne, mint használna.2012. jún. 9. 13:58
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy érzékeny valamelyik összetevőjére nem lesz tőle bajod, egyszer én is bevettem szükség miatt egy felet, az nem nyugtatott le igazán, bevettem a másik felét, az meg kiütött...
2/4 anonim válasza:
Ne aggodj nem lesz...en is veled egyisod voltam amikor bevettem 1-et es szepen lenyugtatott...persze ha nem vagy alelrgias mint ahogy az elottem valaszolo emlitette..
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! Remélem segít... legalább alszok tőle. A barátom fel sem veszi, pedig szükségem lenne rá..
2012. jún. 9. 14:07
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem , hogy lenne bármilyen eü.bajod tőlen , hiszen a frontin alapban 0.25 -ös , ha csak felét veszed be , az 0.12.
A frontint , nekem anno a dokim írta fel , frontérzékenységre ,ha fájt a fejem.
Egyben idegnyugtató is
Semmi gond ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!