Mocs-ok kérdése:
Férges vagyok ha a kutyám féregtelenítő tablettáját beveszem lehet bajom?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 21:42
1/7 anonim válasza:
szerintem ne vedd be hanem menj el orvoshoz és ő majd ír fel neked valami féreghajtót
2/7 anonim válasza:
Lehet bajod,mert állatgyógyszer! Be ne vedd! Inkább menj el az orvoshoz rendes gyógyszerért!
3/7 A kérdező kommentje:
mien bajom lehet?
2012. jún. 6. 22:07
4/7 anonim válasza:
Őszintém kétlem, hogy letesztelték volna milyen hatással lenne az emberi szervezetre az állatgyógyszer... Épp ezért lehet bajod, más az emésztőrendszerünk, más a testsúlyod, stb. Eszedbe ne jusson bevenni, de tényleg! Háziorvos ír neked féreghajtót.
5/7 anonim válasza:
Fokhagyma evés minden mennyiségben! :)
6/7 anonim válasza:
Fokhagyma az nagyon jó ötlet.
Az állatoknak való féregtelenítő tablettát be ne vedd!
7/7 anonim válasza:
Szia!
Lehet bajod, hidd el!
Nem is olyan régen a cicám szeme begyulladt és el kezdtem kamillával mosogatni.
Nemhogy elmúlt volna, de egyre rondább lett.
Elvittem az állatorvoshoz, és ő mondta, hogy ami az embernek használ, az az állatnak káros lehet és fordítva.
Ugyanez vonatkozik a gyógyszerekre is.
Majdnem ráment a cicám szeme a tudatlanságomra.
Ezért semmi esetre se vedd be a kutyádnak való gyógyszert! Nem tudhatod, milyen következménnyel járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!