Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Méhcsípés, Segítség! Mit...

SOS! Méhcsípés, Segítség! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Mindjárt éjfél lesz, általában már tízkor aludni szoktam. Az a helyzet hogy két napja megcsípett egy méh a jobb lában 2. lábujján.. és az egész úgy feldagadt hogy nagyon fáj. de nappal nem fájt. aktív életmódot folytatok, rendszeresen sportolok ma is tegnap is sor került erre, lehet hogy nagyon megerőltettem mert minden lépésnél fáj, de nem tehetek mást. olyan mintha nem akarna megszűnni ez az egész! nem tudok tőle aludni! Volt már valaki ilyen helyzetbe? segítsen!
2012. jún. 7. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Borogasd be hidegvizes ruhával, és holnap menj el orvoshoz, ha nem tudsz, akkor patikába, mert biztosan van rá krém, ami segít elmulasztani a csípés utóhatásait.
2012. jún. 8. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Igyál kalcium pezsgőtablettát és tegyél rá jeges borogatást. Ha ki tudnád venni a fullánkot az jó lenne.
2012. jún. 8. 00:03
 3/8 A kérdező kommentje:
apropó 13 éves vagyok.. amúgy köszi a választ.. a borogatás már megvolt, fenistil gél megvolt, a legrosszabb a tehetetlenség érzése, mert komolyan alig tudom behajlítani... sőt nem is tudom.
2012. jún. 8. 00:05
 4/8 A kérdező kommentje:
már kivette anya aznap, kalcium tablettát is ittam ma is tegnapis... annyira fáj..
2012. jún. 8. 00:06
 5/8 Theorba ***** válasza:

Az, hogy a szervezeted nem sokallt be, már egy jó hír.

Az emberek néhány %-a akár meg is fulladhat a hatásától.

Ha 5-6 nap múlva kapnál még 1 csípést, a dagadás már csak a töredéke lenne a mostaninak.

És add hozzá, hogy méhcsípéssel nagyon hatásosan gyógyítanak is.

2012. jún. 8. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor vigyél be a szobádba egy lavórban hideg vizet, dobjál bele jégkockákat, a hideg jót tesz neki, áztasd benne a lábadat.
2012. jún. 8. 00:10
 7/8 A kérdező kommentje:
hát figyi, most az én szervezetem elég ellenálló.. már sokszor csípett meg méh de még soha nem fájt.. ezért estem kétségbe.. kullancsot is sikerült régebben szereznem stb stb.. főleg a kézilabda a sportom.. ott nem kímél senki senkit. amúgy köszi a válaszokat! azthiszem már minden megtettem amit lehetett.
2012. jún. 8. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ernnyi mindenre nem reagált, menj el a sebészetre, talán bevitt valami fertőzést, amit kezelni kell.
2012. jún. 8. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!