Miért pisilnek egyes férfiak ülve?
Figyelt kérdés
2007. aug. 14. 19:13
1/13 anonim válasza:
Az én ismerősöm, aki ülve pisil, azért teszi, hogy ne fröcsögjön szét, és ne csepegtessen, még véletlenül se. Szerintem nem hülyeség... :)
2/13 anonim válasza:
Azért mert megunták hallgatni hogy már megint felhajtva hagytad a wc ülőkét:)
3/13 anonim válasza:
Én már alapban így tanítanám a kisfiúkat.És miért is állva végzik a dolgukkat?
4/13 anonim válasza:
AZ én barátom meg az apukája is azért mert az anyukája erre szoktatta őket mert már unta utánuk takarítani a Wc-t. Nálunk a pasik állva pisilnek de néha már nagyon idegesít amikor a WC körül ott van a nyomuk mert tiszta pisi minden. Én is az ülve pisilésre tanítanám a gyerekeket. De persze ha szabad ég alatt végzik stb akkor megengedett állva is:):)
5/13 anonim válasza:
Sokkal higénikusabb, mert nem fröcsög szét.
Én is erre szoktatom párom.
De csak otthon, máshol nem kell hogy ráüljön mindenki utána vécére hisz én sem ülök rá..
6/13 anonim válasza:
Lehet, hogy így higiénikus, de szerintem kicsit buzis... Persze tudom, hogy így kéne, de én egyszer láttam az exem így pisilni, és attól kezdve valahogy nem ment a szex...
7/13 anonim válasza:
Az en ferjemet is igy szoktattak a szulei es azert pisilik ulve, ugyancsak a telefrocskoles miatt.
Szerintem helyes is, minden buzlik ha allva pisilnek, na persze, ha van piszoar.... az mas....
8/13 anonim válasza:
Biztosan lehet itt irgalmatlan ütős okokat találni az állva pisilés ellen, hogy nem higiénikus, stb. de szerintem elképesztően férfiatlan... ahány ülve pisilő férfival találkoztam (egész pontosan 3-mal), egyikről sem feltételezték az ismerőseik, hogy a nőket szeretik. Szerintem joggal. Az ülve pipikélő férfiakról mindig a Tökös Csaj jut eszembe xD De hogy még tovább menjek: én kifejezetten izgatónak találom az állva pisilést.
9/13 anonim válasza:
Ülve szoktam, és azért, mert kényelmesebb, és higiénikusabb. És nem szeretném, ha a párom takarítaná el a hugyomat.
Jah, és nem vagyok b.zi.
10/13 anonim válasza:
most nem azért, tényleg előfordul, hogy csurran cseppen kifelé. de fogom és feltörlöm. Esetleg fel is mosok.
Ez olyan minthogy a zsidók körülmetélteik magukat mert úgy a higiénikusabb ... no én szoktam fürödni nap mint nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!