Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Trombózis a lábban? Ez lehet...

Trombózis a lábban? Ez lehet a tünete?

Figyelt kérdés
2 napja a bal lábam fáj különösen a vádlim és a combom elöl, mintha erős izomlázhoz lenne hasomló a fájdalom. Nem folyamatosan, egyszer erősebb, egyszer gyengébben, van, hogy teljesen el is múlik. Nem dagad, nem színeződik a bőr, csak fáj a lábam. Ülő munkát végzek, és sportolni se sportolok. Félek, nehogy trombózis legyen. Mellesleg lúdtalpas vagyok, egyszer az ortpéd orvos azt mondta, hogy műteni kellene, mert annyira... Ettől is fájhat az egész lábam? Adjatok tanácsot, be vagyok parázva... :( 22/L
2012. jún. 7. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Szerintem inkább magnéziumhiány. De ha elmész orvoshoz meg tudja neked mondani.
2012. jún. 7. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. A trombózisnál dagadna a lábad, és bepirosodna. Lúdtalp betétet kellene használnod.
2012. jún. 7. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem trombózisom volt. Nem színeződött el, enyhén bedagadt de ennyi. Nem is lett időben észrevéve, embólia lett a vége.
2012. nov. 16. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!