SOS! Ez vajon trombózis előjele lehet? Vagy csak sima vádligörcs?
Előző este elég rendesen begörcsölt a jobb vádlim miközben aludtam, és ma is fáj olyan tompán még, de tudom ez másnap még normális. Viszont most így belegondova többször van olyan hogy néha-néha elkezd fájni a jobb vádlim (de csak a jobb) és olvastam hogy ez trombózis is lehet.
Ja és szedek fog. gátlót is egy fél éve körülbelül, ami növelheti az esélyét nem?
A trombózis nem mindig jár vörösséggel.
Nem árt orvoshoz menni vele, mert ha véletlen mégis trombózis, akkor bele lehet halni.
Igen, tudom mert a tüdőembólia veszélyes, és hát most még annyira nem akarok meghalni. Csak most megijedtem kicsit, mert hogy többször előfordult már, holnap veszek magnéziumtablettát, és orvoshoz is elmegyek. De milyen orvoshoz menjek? Pécsen vagyok, hátha valaki ismerős erre, mert ide járok egyetemre szóval itt nincs úgy háziorvosom.
Köszönöm egyébként a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!