14 évesen szívproblémám lehet? O. O
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor tapasztalom, hogy felmegyek a lépcsőn és lihegek. ha már futva megyek fel már ugymond hallom h nagyon ver a szivem.Álltalában ha sokat futok, vagy magas dombra megyek akkor elkezdek lihegni majd fognom kell a szivem, hátha úgy halkabban ver de semmi. Sokszor, ha tesnevelésen vagyok, elkezdek lihegni, gyorsan veszem a levegőt is.Egyszer majdnem el is ájultam és a hányinger kerülgetett.Szerintetek milyen betegségem lehet? Forduljak orvoshoz, vagy ez elmúlik?2012. jún. 7. 00:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak nem vagy elég edzett, vagy túlsúlyod van.
2/4 anonim válasza:
Nem valószínű, szerintem is csak nem vagy elég fitt. Nézz el a háziorvosodhoz ha aggódsz, de nem hinném, hogy iylen problémád lenne.
3/4 anonim válasza:
A nagyobb fizikai megerőltetéstől az ember általában liheg, fáradt, leizzad stb.
Egyszerűen nem vagy elég edzett.
De ha annyira izgat a dolog a háziorvos is meg tudja hallgatni a szívedet.
A legrosszabb ami történhet, max. egy szívzörej. Sok tininek van, nekem is volt, a többség kinövi. Nekem könnyített tornám volt. Egyeseket fel is mentenek. De azért ne parázz be ilyen azért nincs minden második gyereknek.
4/4 anonim válasza:
Ha nyugalmi állapotban is nehezen veszed a levegőt, vagy nagyon ver a szíved, akkor menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!