Mik ezek az apró hólyagok az ujjamon?
Figyelt kérdés
Nagyon aprók, alig észrevehetőek az elején, aztán megduzzadnak, és kifakadnak (vízszerű folyadék) ezután pedig kisebesednek. Maguk a hólyagok nem igazán okoznak gondot, nem fájnak, nem viszketnek, csak miután maguktól kisebesednek, na az rettenetesen fáj és zavaró! Már többször is volt ilyen, de rendszerint elmúlt. Eddig a középső ujjamon jött ki, most a hüvelykujjamon és már a másik kezemen is észrevettem. Várandós vagyok, ezért félek bármi kenőcsöt használni rá, esetleg valami házipraktika?2012. jún. 6. 18:29
1/11 anonim válasza:
Ha sikerül elcsípned amikor megjelenik a hólyagocska akkor nagyon jó rá a teafa illóolaj.
2/11 A kérdező kommentje:
Hát azzal már elkéstem. :( És ha kisebesedett már? Esetleg kamilla tea, vagy ilyesmi? Akár citromos ecetet is bevállalnék csak hogy elmúljon!
2012. jún. 6. 18:44
3/11 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi a választ! :)
2012. jún. 6. 18:45
4/11 anonim válasza:
Ha már sebes akkor a levendula illót ajánlhatom.
5/11 anonim válasza:
Még jobb, ha shea vajba kevered a levendulát. Akkor hámosít, gyulladás csökkent, fertőtlenít és viszketés csillapít.:)
6/11 A kérdező kommentje:
van shea vajom, de abban van valami más is (azt hiszem gránátalma kivonat) szóval lehet, nem lenne jó. De akkor megpróbálom a levendulát. Köszönöm a tippet!
2012. jún. 6. 19:11
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan mehet a gránátalmásba. Az is bőrregeneráló hatású.:)
8/11 A kérdező kommentje:
De jó! Köszi szépen!
2012. jún. 6. 19:23
9/11 anonim válasza:
Jelenleg nekem is ilyen kis hólyagok vannak az ujjaimon.Nagyon picik,és mint a vizhólyag,áttetsző folyadékkal vannak tele. Én még nem mentem vele orvoshoz,és te?valakitől azt hallottam,hogy akár az ekcéma egy fajtája is lehet...
10/11 anonim válasza:
ez diszhidrotikus ekcéma! egészen biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!