Lyukasszam ki vagy ne? Tegnap a forroviz rament a kezemre es jobb bal kezemen egy es negy ujjamon holyagok lettek. Kilyukasszam? Es leszsedjem a bört?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 12:06
1/8 anonim válasza:
Nem, hacsak nem szeretnél maradandó hegeket. A minimum, hogy elfertőződik. Gyógyszertárban vegyél rá valami spray-t, és lazán tekerd be a sebed steril gézzel.
2/8 anonim válasza:
Hát a bőrt semmiképp ve szedd le mert az nagyon fájdalmas utána, és heg maradhat. Én mondjuk ki szoktam szúrni de ez az én hülyeségem, mert idegesít.
3/8 anonim válasza:
semmiképp ne lyukaszd ki, legalább egy hét mire alatta rendes bőr képzödik, ha most leszeded a bőrt, k*rvára fog fájni, égni...
4/8 anonim válasza:
A hólyagok nagyon zavaróak, nem tud az ember mihez hozzáérni, akadályoz (legalábbis engem). Mikor hólyagom van, ezt csinálom: a hólyag oldalán tűvel lyukat szúrok, zsepivel kinyomkodom és felitatom a benne lévő vizet, de a hártyát mindenképpen rajta hagyom, mert így nem fáj, nem is érzem. Ezután ragtapasz rá és kész. Nem fáj, és legalább tudom csinálni a dolgom amit kell, mert "nincs útban".
5/8 anonim válasza:
Vegyél rá Panthenol habot. Azzal fújd be. Le ne szedd,mert nagyon tud fájni.Pár nap és lellappad. Kösd át gézzel az ujjaidat utána.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szepen
panthenolom van azzal fujogatom. kilyukasztom de a bört nem szedem le, a holyagok túl nagyok a kisujjam also ujjpercen kb fel centi magas undorito.. :S
2010. jan. 6. 13:04
7/8 anonim válasza:
A hólyagok szépen maguktól visszahúzódnak. Elhiszem hogy undorító, de kitartás!!!!! Most legjobb amit tehetel a Panthenol hab.
8/8 anonim válasza:
Üdvözlet!
Lehet megköveznek azért amit mondok, de szerintem érdemes kilyukasztani, de leszedni róla a bőrt semmiképpen. Ilyen esetekben én injekcióstűvel szoktam egész egyszerűen leszívni belőle a vizet, rövid idő alatt rászárad a bőr, fájni nem fog, és sokkal hamarabb is gyógyul. Ha nincs steril tű, talán megteszi a "tűzzel fertőtlenített" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!