Kompressziós harisnya vs. Strandolás?
Durva mélyvénás trombózis miatt állandóan combtőig érő harisnya viselését javasolta az orvos, egyrészt megelőzésként, másrészt, hogy ne nyúljanak ki a felszíni ereim. Hordom is rendesen hosszú nadrág alatt, pedig utálom, de eléggé meg lettem ijesztve. Így egy porcikám sem vágyik strandolni, mert nagyon nem szeretem a feltűnést, de van egy kisgyerekem, aki nagy vizet még sosem látott...
Van-e itt, aki hasonló cipőben (vagyis harisnyában:/ ) jár?
Ti a helyemben hogy oldanátok meg? Bevállalnátok vagy nem?
ha én lennék a helyedben: strandra kimennék, csak nem vennék fürdőruhát, és megkérnék valakit, hogy a vízbe vigye be a kicsit (apukát, tesót, nagymamát, nagypapát..)
Csak nekem nyílván más így mondani, hogy még nincs picikém, mert biztos aggódnál érte, ha nem te vigyázol rá..
Van olyan valakid, akire rámered bízni a vízben?
*tesó alatt az én tesóm értem, felnőttet.
mennyi idős amúgy a kicsi?
Egyezem az első válaszadóval!
Ha pedig senki nincs, aki segítsen, akkor nálam a fontossági sorrend: gyerek-egészség-esztétika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!