Miért van az, hogy a vértől rosszul lesz az ember, de más testből kijövő nedvektől nem?
Figyelt kérdés
Egyik nap valahol valamiért valamikor vért láttam, és rögtön rosszul is lettem, szédültem, igyekeztem másra gondolni, de ha gipszet látok, is voltmár, hogy elájultam. Nos az egyik ilyen eset után a barátnőm megkérdezte, hogy miért vagyok rosszul a vértől. Akkor tök hülyének néztem, hogy csomó ilyen ember van még meg hasnolókat mondtam, de rájöttem később, hogy nemis olyan hülyeség amit mond.. Miértnem ájulok el, ha pisit látok? Vagy taknyot? Meg hasonlókat? (Amúgy a vért nem úgy értem, hogy leszúrnak, forgatják benned a kést, aztán kibeleznek, hanem mondjuk orrvérzés)2009. júl. 2. 13:38
1/5 anonim válasza:
hát ezt nemtudom,majd jön valaki aki megmondja :)
ehhez csak annyit fűzök hozzá,hogy én is rosszul viselem a vér látványát..bár nem vészes
inkább rosszul vagyok a takonytól,vagy a verejtéktől egyszer el is hánytam magam.
2/5 anonim válasza:
Mert ez benned kering, nem pedig a bőrben keletkezik, és izzadod ki, és nem mindennapi, hogy folyik, az amiből vagy.
3/5 anonim válasza:
A vér látványa nem mindennapi dolog (mint az izzadság vagy a takony, ezek természetesek), nem vagy hozzászokva, meg gondolom egyből fájdalmat, betegségeket társítasz hozzá (akár tudat alatt), és ettől félsz.
4/5 anonim válasza:
Hát mert a VÉR az egyenlő a bajjal (valaki vérzik, rosszul van, baja lett, de ezt nem tudatosan gondoljuk, szerintem belénk van kódolva) A pisi, a takony meg nem jelent semmit, természetes dolog.
5/5 anonim válasza:
Hát szerintem a vér is elég hétköznapi dolog, legalábbis a nők számára szerintem...Úgy értem 4hetente vérzünk 1 héten keresztül kb 40 éven keresztül...Ettől függetlenül én se nagyon bírom a vért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!