Cukorbetegséggel meddig lehet eléldegélni?
annyira egyszerü de nagyon félre magyarázzák ha valaki ideges az görcsös izmtevékenységgel jár ami több vércukrot igényel -egy egyszerü példa velem is megesett vérvételre kellett mentem 2. voltam de a biztonsági ör nem engedett senkit 7ora elött fel a laborhoz,ami a 4. emeleten volt -7ora elött felengedte a tömeget -2lift volt beszáltam kb 10emberrel -aztán megált az 1-2-3 végül a 4. ken 22. lettem sorszámom szerint... megtörtént a vérvétel majd szólt a házidokim menjek le mert elég magas a cukrom ... 6.8
lementem hozzá elmondtam a történetemet és megegyeztünk másnap reggel hozzá megyek vérvételre és ő majd beküldi a laborba -igy is lett .. az eredmény 4.8 as cukor
és ez csak egy kis idegesség miatt volt de ha valaki évekig ellenáll valaminek az folyamatossan görcsöl .....ne csodálkozzon ha cukros lessz
Leirtam a kiváltó okot + egy történet egy kislányt több évig molesztált a saját nagyapja !!nem mondta el senkinek -cukorbeteg 2es,+nögyogyászati probléma +koros izzadása lett !! 15éven keresztül titkot magában tartotta még anyukájának sem mondta el !! mindenféle doki természetgyogyászhoz járt diabetikushoz eredményt mégsem értek el vele !!- nekem elmondta a nagy titkot és elmondtam amig nem mondja el az anyukájának sohasem gyogyul meg -még aznap este elmondta kibeszélte magából-képzelhetitek mekkora botrány volt..
többféle homeos szert is szedet és vártunk - 3 havonta jár diabetikushoz eredményei fokozatossan javultak ma már gyógyszert sem szedddddd!!! minden betegségből kigyógyul orvosilag lelettel bizonyithatóan !! nem kamu !! szóval nekem senki ne mondja hogy nem lehetséges meggyógyulni egy olyan "betegségből" ami nem is az !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!