Mi a halálhormon? Tudtok erről valamit?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 11:55
1/8 anonim válasza:
A halálhormon felügyeli az ember életciklusát, az életútját. Az ember szervezetében a csecsemő miriggyel vannak közvetlen kapcsolatban.
2/8 anonim válasza:
+ egy kis kiegészítés:
A hormonok megszűnnek a serdülőkor után termelődni. Ezzel egy időben beindul egy halálhormon képződése, ami egyre öregebbé teszi, és végül halálra ítéli a testet.
1. voltam
3/8 anonim válasza:
"A hormonok megszűnnek a serdülőkor után termelődni." Uramisten, ekkora baromságot hogy lehet leírni??????? A menstruációt, a tejtermelést, az ondótermelést, a vércukorszint szabályozást stb,stb. szerinted mi szabályozza, ha nem hormon?!
Olyan, hogy halálhormon, nincs. Az emberi test hormonháztartása, anyagcseréje élete során mindig változik. A szervek, sejtek elhasználódnak, elöregednek, a működés lelassul, romlik és a folyamat végén meghalunk. Ennyi.
4/8 anonim válasza:
Pontosan.Halál hormon nincsen,ez butaság. Az emberi test olyan mint egy szerves gép (tulajdonképpen az is), elhasználódik sajnos a használat során. Azon kívül az univerzumban tudomásunkkal minden oxidálódik, romlik,rohad,öregedik stb... ez alól az emberi test sem kivétel.
5/8 A kérdező kommentje:
ért itt egyáltalán valaki ezekhez? :D
2009. júl. 9. 23:20
6/8 anonim válasza:
Én valóban nem értek hozzá,de ha beírod a keresődbe,igen sok választ kapsz!
7/8 A kérdező kommentje:
beírtam a keresőbe és semmi olyat nem találtam, amit már ne olvastam volna
2009. júl. 10. 20:42
8/8 anonim válasza:
DMT, spiritualis hormon.Drog.Beavatasra hasznaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!