A térdemben lehet daganat?
Figyelt kérdés
Jo most ne nézzetek hulyének ,de nagyon fáj a térdem es rendesen mozog korbe ..:/ ezt most ele tudjátok képzelni vagy sem ez igy van nagyon mozog korbe es egy ideje elkezdet fájni a bal térdem es most néztem egy helyen mindha csomo lenne vagy ilyen dudor vagy valami ilyesmi nagyon fáj :) egyfolytában be van kotve ..azt olvastam hogy ha csomo van es fáj az lehet daganat is ..nem akarok egybol legroszabra gondolni csak nem tudom elképzelni mitol fájhat mitol van mindez :/ lány..vagyok...véleményeket kommentárba :)2012. jún. 5. 19:49
1/4 anonim válasza:
Legföljebb cysta lehet vagy valamilyen gyulladásos, porckopásos dolog.
2/4 anonim válasza:
"lány..vagyok..."
Akkor egyertelmu: terhes vagy! :)
3/4 anonim válasza:
minek van bekötve? nem lett volna egyszerűbb kötés helyett orvoshoz menni?
porcleválás, csonthártyagyulladás, csontkinövés....ezer dolog lehet
4/4 A kérdező kommentje:
1.3 Kosszii :) 2 . debuta vagy ...
2012. jún. 5. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!