Tüdőszűrésre kell mennem. Mit kell csinálni?
Nagyon durván szégyenlős vagyok, de a nyári munka miatt muszáj elmennem tüdőszűrésre. Egyszer már voltam, de az még általános iskolás koromban volt, és nem nagyon emlékszem, hogy mit kellett csinálni...
Ha nincs vas a melltartómban, akkor rajtam maradhat? Fém szemöldökpiercinget ki kell venni?
Köszi a válaszokat! :(
Félpucérra kell vetkőzni, melltartó nem maradhat. odaállsz a gép elé, és fél perc alatt kész vagy, öltözhetsz is vissza. szülni hogy akarsz??
a piercing is maradhat amúgy.
Én is szégyenlős vagyok, de eléggé teszek tüdőszűrésnél erre. Gyakorlatilag akik ott dolgoznak csak félmeztelen embereket látnak, magasról tezsnek arra, hogy nézel ki;)
Odamész a kartonozóhoz leadni az adataid, elküldenek a megfelelő helyre, mikor bemész levetkőzöl, a nő(én még férfival nem találkoztam tüdőszűrésen) beállít a megfelelő helyre, és bent tartod a levegőt amíg mondja. Ennyi, mehetsz is öltözni, az egész fél perc.
Nekem a fülpiercingem nem vetették ki.
Melltartó nem marad, félmeztelen, félsötétben.
- Álljon a lépcsőre, tolja előre a könyökeit!
- Beszívja a levegőt, benntartja!
- Lélegezhet, viszontlátásra!
Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!