Ez normális? Balkezes vagyok, mégis, mikor jobb kézzel írok, sokkal nagyobb szabadságot érzek. Át tudnék valahogy szokni jobbkezességre úgy, hogy ne kétkezes legyek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 16:32
1/7 anonim válasza:
Ne szokj át teljesen, nem jó mesterségesen legyengítened a kezed. Elég, ha többet használod a jobb kezed.
2/7 anonim válasza:
Mi az, hogy legyengíteni a kezet???
4/7 anonim válasza:
szia!
A testvérem is kétkezes és én azt mondom h ne szokj àt teljesen jobb kézre se,meg bal kézre se!
Hogyha àtszoksz jobb kézre akkor lehet;hogy szukséged lesz a bal kezedre,de hogyha àtszoksz a bal kezedre akkor lehet,hogy szukséged lesz a jobb kezedre.....
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ennek most mi értelme volt??
6/7 anonim válasza:
A 3-asé a legjobb válasz, és igaza van.
Miért ne lehetne mindkét kéz egyenlő mértékben használva?
Ha működik?!
7/7 anonim válasza:
nalam forditva van, en jobb kezes vagyok, de nagyon jol esik bal kezzel irni. meg figyelni is sokkal jobban tudok ha pl eloadason jegyzetelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!