Sebes az orrom belülről. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
tehát a jobb orrüregem külső része sebes... de nem is ütöttem meg meg semmi... olyan mintha "takony" lenne, és leszoktam szedni... pedig tuti nem az, mert bevérzik az orrom is tőle kicsit. valami orvosi megoldás van rá ? valami kenőcs vagy valami ?
vagy mennyi idő még ez piszkálás nélkül elmúlik?
ui: azért szoktam leszedni mert gyakran látszódik tükörbe is kicsit, és nem akarom hogy más is lássa...
2012. jún. 4. 17:06
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg Neogranormonnal kenegetni esténként, nekem 2 nap alatt elmúlt. Bár nekem az orromban belül volt.
2/3 anonim válasza:
Nekem is a jobban volt most de a belsőn és folyton lekapartam. 2 napig nem nyúltam hozzá (igyekeztem is minél messzebbre menni az emberektől) és elmúlt.
Szerintem ne psizkáld, ha van is krém annak is kell hatóidő.
3/3 A kérdező kommentje:
nekem is belülről sebes :) csak a kintebbi oldalán :D elég nehéz így elmagyarázni :D
2012. jún. 4. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!