Ez a betegség komoly és milyen betegség lehet? A többi lent
Remélem tudtok segíteni és csak értelmes válaszokat várok.
már augusztus óta beteg vagyok de nem tudom hogy milyen betegségben szenvedek, orvoshoz nem akarok elmenni mert a szüleim nagyon fognak kiabálni még ha meg is fáztam akkor is kiabálnak.
Tünetek:
kézremegés
orr-rángás
alkarremegés és fájdalom
arcremegés
combremegés
csuklófájdalom
mutatóujj akaratlan mozgása és fájdalma
hüvelykujj akaratlan mozgása
fülzúgás
kéz bizsergése
szem alatti rész remegése
Egyszer volt egy olyan eset hogy annyira remegett a kezem hogy az evőeszközt sem tudtam megfogni.
Nagyából ennyi és előre is köszönöm a segítséget.
Lehetséges de nem tudom.
Még várom az ötleteket.
Sajnos volt egy sclerosis multiplexes barátnőm, aki fiatalon betegedett meg. Az akaratlan mozgások, a zsibbadás, a bizsergés az ízületi fájdalmak amiket írsz mind olyan tünetek amik nála megtalálhatóak voltak.
Nem értek hozzá persze közel se biztos hogy nálad ez a helyzet, csak azt írtam amit láttam.
és iskolába nem jársz?otthon vagy egész nap?
hiába mondjuk meg a betegséget ha gyógyszerért nem tudsz elmenni.miért nem korábban kérdezted meg,miért egy év után?
Figyelj, ez nem egy egyszerű náthának tűnik.
El kéne menned orvoshoz, akkor is, ha a szüleidnek ez nem tetszik. Biztos nagyon nehéz meglépni ezt, de gondolj erre, hogy ez a Te érdeked!
Nem lenne jobb, ha elmúlnának a tünetek? Vagy akár az egész betegséget kiirtanák a szervezetedből?
Menj el orvoshoz mindenképpen, aki tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!