Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS, mivel tudok gyorsan...

SOS, mivel tudok gyorsan lelohasztani egy csípést?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mi csípett meg, de valami durva lehetett :D a szemem alatt, amitől az egész szemkörnyékem hatalmasra dagadt. Holnap délelőttig mivel tudnám lelohasztani?
2012. máj. 31. 23:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
2012. jún. 1. 00:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, az tuti jó lenne, de most persze pont nincs itthon. Bevettem azért egy multivitamint, abban is van valamennyi kálcium.

A hideg kamilla nagyon jól esik, azzal borogatom. Most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem csípés, nem is rovar, egyszerűen az a valami, ami belement a szemhéjam alá, és jó sokáig ott volt, az okozta az irritációt. Azért már szebb, akkor akkora volt a duzzanat, hogy ki se tudtam nyitni a szemem. Köszi a segítséget, remélem, holnapra elmúlik..

2012. jún. 1. 00:48
 13/14 anonim válasza:
:) Hát igazán nincs mit, gyógyulj meg holnapra teljesen! És jóéjt!
2012. jún. 1. 00:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is jó éjt, és köszönöm a segítőkészségedet! :)
2012. jún. 1. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!