Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mi legyen? 16/f

Most mi legyen? 16/f

Figyelt kérdés
Nagyon bele lendültem a fociba,jó vagyok benne és sikeres de most teljesen letörtem.Fáj bal oldalt a nyelvcsontomnál ha megnyomom inkább akkor és kattog amikor nyelek a gégémnél.Voltam emiatt régebben gége röntgenen mert azt hittem hogy meg húzodott a gégém vagy valami de nem találtak ott semmit.Most olvasgattam és olyanokat találtam hogy ki vágták a nyelvcsontnak egy részét annak akinek fájt és bajai voltak vele.Nekem speciál nincs vele bajom és nem is mondanám hogy zavar a kattogás meg hogy fáj oldalt néha de most úgy megijedtem hogy a lakásból nem merek kimozdulni.Orvoshoz nem merek elmenni mert fóbiám van és bepánikolok,az ilyen dolgokat nem bírom és képes lennék megölni magam ha meg kéne hogy műtsenek.Úgy érzem hogy innentől vége mindennek mert jelenleg teljesen sokkot kaptam.
2012. máj. 30. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is vannak ilyen problémáim de nem kell vele foglalkozni nem lesz tőle semmi bajod :O 18/l
2012. máj. 30. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:
hát azért nem hiszem hogy a semmitől fáj és kattog és ezek után hogy elolvastam azt...mintha közöltél volna velem hogy meg fogok halni úgy érzem magam
2012. máj. 30. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

ezt olvasd el hátha megnyugszol igaz én már azért nem foglalkozom ezzel a dologgal mert már a többi betegségem mellett ez eltörpül

2012. máj. 30. 21:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Az állkapcsomnak semmi baja nincsen a gégém fáj bal oldalt néha + ha megnyomom de azért köszi.Nem zavar különösebben de meghalni se akarok meg orvoshoz se menni mert nekem ott kiugrik a szivem
2012. máj. 30. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
a gégéd meg hogy kattog? :P
2012. máj. 30. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Az ádám csutkánál amikor nyelek.
2012. máj. 30. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
menj el a házidokihoz az a legjobb és az majd elküld ahova kell nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni
2012. máj. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!