Gyomorszűkületem lenne?
Figyelt kérdés
Éhes vagyok, eszek, pár falat után érzem hogy éhes vagyok de nem megy le. Ez gyomorszűkület lenne?:S2009. jún. 30. 14:39
1/5 anonim válasza:
Nekem az idegességtől is elő szokott fordulni, de ettől fügetlenül nálad bármi más is lehet.
2/5 anonim válasza:
Szerintem igen nekem is ez a bajom. Menj el orvoshoz felír néhány vitamint és utána jobban leszel.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm a gyors válaszokat:)
2009. jún. 30. 15:19
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom... Már egyszer volt ilyenem, de nem tudtam, hogy mi bajom.. elmentem orvoshoz.. Elküldött ultrahangra, meg annyi orvosságot adott.. De nem tudtuk meg, hogy mi bajom.. de aztán egy kis idő után jobb lett..
Barátnőm elkezdett fogyózni, és ő is alig tudott enni... Kiderült, hogy gyomorszűkülete van.. Most nekem megint előjött.. :S
Nem tudjátok, hogy mik használnak?? Vitamin, orvosság, stb..? Mert nagyon rossz :S
5/5 anonim válasza:
A hasfalam kemény és fáj.. nem eszek sokat mostanság .. és hol elő jön hol nem.Szerintetek ez lehet ? Mármint gyomorszűkület.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!