Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szur? (folyt lent)

Miért szur? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Hátam minden mély levegővételnél szur és nehezen kapok levegöt mi ez asztma? :'( nagyon félek félek hogy asztmám van vagy lesz
2012. máj. 29. 23:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hát, asztma esetén inkább a légszomj, sípoló légzés, köhögés jellemző, valamint a mellkasi fájdalom. Ha a hátad szór, az lehet megerőltetéstől, vagy egy rossz mozdulattól, esetleg megfázástól is.
2012. máj. 29. 23:12
 2/22 A kérdező kommentje:
hát ma bicikliztem és azóta akkor éreztem egy nagy emelkedönél vagyis már elötte hogy szur
2012. máj. 29. 23:15
 3/22 A kérdező kommentje:
és nehezen tudok böfögni de ha böfögök akkor majdnem hányok :'( :'( mi ez? :'( félek
2012. máj. 29. 23:20
 4/22 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg a terheléstől jött elő, viszont a a többi tünet nincs, akkor nem gondolom, hogy azt jelzi előre. Ha van, akkor érdemes elmenni dokihoz, vagy ha állandósul ez a szurkálás.
2012. máj. 29. 23:20
 5/22 A kérdező kommentje:
nehezen tudok böfögöni :'( :'( de most akkor miét szur? nem leszek rosszul? amugy sokat biciklizek és mindig kiizadok és fuj a szél
2012. máj. 29. 23:21
 6/22 anonim ***** válasza:

A büfit ne erőltesd :) inkább csinálj pár felülést vagy lehajlást, hátha kijön magától!

De ne akarj már beteg lenni! Nem jó muri, nekem elhiheted. Ha valami komolyabb lenne, pl tényleg hánynál, vagy szédülnél, vagy lázas lennél, akkor irány orvos, de ezekkel ő sem nagyon fog tudni mit kezdeni, esetleg ad fájdalomcsillapítót, a böfögésre pedig pl espumisan gyöngyöt, vagy valami hasonlót.

2012. máj. 29. 23:24
 7/22 A kérdező kommentje:
Okés de már mozgásnál is szur :( mi ez tüdögyulladás?
2012. máj. 29. 23:25
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, nem foglak diagnosztizálni, és te se tedd ezt! Ha ennyire aggódsz, akkor menj el egy dokihoz, biztosan megnyugtat, és ha van valami, akkor elkezd kezelni. Nem mondom, hogy eltúlzod, de én pl nagyon kerülöm az orvosokat(egyrészt mert volt bennük részem túl sokat, másrészt, mert van eü végzettségem és nem vagyok parázós). Viszont, ha téged megnyugtatna, akkor menj el, pofonváni vagy elzavarni nem fog :)
2012. máj. 29. 23:31
 9/22 anonim ***** válasza:
beszorult a levegő, ez órákig is eltarthat. tornáztasd meg magad, csinálj karkörzést, törzshajlítást jobbra-balra, előre-hátra és lassan elmúlik.Ha asztmás lennél, akkor éreznél kellemetlen érzést (légszomjat) amikor kifújod a levegőt.
2012. máj. 29. 23:33
 10/22 A kérdező kommentje:
holnap menjek el orvoshoz?
2012. máj. 29. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!