Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni? Már...

Mit lehet ilyenkor tenni? Már orrcseppeken élek!

Figyelt kérdés
Egy éve műtöttek orrpolippal, és orrsövénnyel. Azóta se kapok ugyanúgy normálisan levegő egyik orrlyukamon sem, csak ha belecsepegtetek. Ideig-óráig jó, aztán megint eldugul. Voltam orvosnál, azt mondta Polipot már nem lát, viszont még mindig szűkek az orrjárataim, ha akarom, műttessem meg még egyszer. de nekem most már nincs kedvem megint befeküdni, mert megint csalódok, hogy ugyanúgy nem lesz jó. Viszont az orrcseppek sem használnak hosszútávon...
2012. máj. 29. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A tartós orrcsepp használattól állandósul a duzzadt orrnyálkahártya, sürgősen hagyd el az orrcseppet, használj helyette egy ideig sós vizes orröblítést, talán ez is elég lesz, hogy megszűnjön az állandó orrdugulásod.
2012. máj. 29. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:

orrcsepp függő lettél.

nem véletlen van ráírva h max 1 hétig lehet használni.

próbáld meg, ahogy az első is írja a sós vizeset.

v váltott orrlyukas módszert, h egy ideig (amíg jó lesz) csak az egyikbe csepegtetsz, majd utána a másikba.

2012. máj. 29. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem olyan könnyű ennyi idő után leszokni róla, lehet orvosi segítség is kelleni fog.

Nekem 1 hónap után úgy kellett leszoknom. Ekkor jöttem rá ugyanis, hogy nem megfázva vagyok, hanem allergiás lettem.

Pár napig nagyon szenvedős volt a dolog, de megérte.

2012. máj. 29. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
ez nem kedv kérdése, ha az orvos megmondta h műteni kell h jobb legyen akkor már pedig be kell feküdni, ha meg nem akarsz minek irogatsz ide
2012. máj. 29. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Ha nem tudod korlátozni az indulataidat, nem kötelező válaszolni! Többieknek köszi a tippet! :)
2012. máj. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!