Ilyenkor nem korai a borotválás? : )
A szőr megvéd, akármennyire is hihetetlen.
Én nem javaslom a borotválást ilyen korban.
Vágd rövidebbre, ha nagyon zavar.
58%-os:
Köszönöm a feltételezést.
21 éves vagyok, és képzeld el, igen is szőrtelenítek.
De 11 évesen mégis mi a lóf.sznak? Szőrtelenítsen akkor, ha már nemi életet él.
Addig minek?
A szőr igen is véd a fertőzésektől.
Igazából pedig a legjobb lenne gyantáztatni... higiéniai szempontból is.
Most még elég, ha rövidre nyírod, fazont igazítasz, majd picit később akár lehet csupaszra is szedni. Ahogy jól esik. Én sem szeretem a szőrt, legalább annyi hátránya van, mint előnye.
Magára igényes nő, minimum fazont igazít. Divat, vagy nem ,már az ókori Rómában is divat volt valamiért.
A borotválásnál viszont kiemelten figyelni kell a fertőtlenítésre és a higiéniára! És tényleg sokkal jobb, ha kozmetikus legyantáz. HA az én lányom lennél, én inkább arra beszélnének rá.
Elnézést én már 14 éves koromban is szőrtelenítettem pedig nem éltem nem életet akkor.Azért szőrtelenítettem le mert zavart , kényelmetlen , pisilésnél is.Tisztasági szempontokból is jobb ha csupasz.
Nem azért kell szőrteleníteni hogy a férfiaknak tetsszen , hanem mert higiénikusabb a szőrtelen és nem izzad be , nem bök , nem csiklandoz.Nem utolsó sorban esztétikusabb látvány.
De értsétek már meg, hogy nem higiénikusabb!
Azzal nm vitatkozom, hogy esztétikusabb, de hogy higiénikusabb, az baromság. Orvosokat is meg lehet kérdezni.
A szőnek védelmi funkciója van. Ha ott a szőr, nem tapad rá a fehérnemű a bőrre, hanem a szőr között jár a levegő, tud szellőzni, nem fülled be annyira.
A szőrtelenítéstől kipattog, begyullad, apró sérülések keletkeznek, amibe egy rakás baktérium belekerülhet.
Igen, a pisi a SZŐRRE ragad rá.
Mert az aztán sokkal higiénikusabb, ha a borotva/gyanta által felsebzett bőrre kerül a pisi (mert ugye 100%-osan nem tudod letörölni!)...
Nőgyógyászok szerint (legalábbis az a jópár akivel beszéltem) igen is higiénikusabb, ha van ott szőr.
Én nem akarok felnőtt nőket lebeszélni a szőrtelenítésről, hiszen tudom, hogy divat is, esztétikusabb is, de a kérdező 11 éves!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!